Fostul deputat PNL, Stelian Dolha, cere demisii de la conducerea Partidului Național Liberal, după rezultatul obținut la alegerile parlamentare.

„Constat cu tristețe că modelul Crin Antonescu, cel care și-a dat demisia de onoare pentru un rezultat obținut de un PNL neunificat, la alegeri fără miză, cum au fost europarlamentarele, n-a creat o cutumă tocmai în partidul său. Cea care ar fi trebuit să apere această moștenire, a onoarei în politică, președinta PNL, era prima care ar fi trebuit să-și asume rezultatul alegerilor locale. A preferat să cosmetizeze cifrele și să brodeze povești cu scorul istoric, refuzând să-și asume responsabilitatea pentru imaginea pe care a imprimat-o PNL-ului și care s-a rostogolit ca un bumerang. În schimb a aruncat vina pe umerii conducerilor județene, deși era clar că, dacă va continua, managementul acesta va duce la un dezastru câteva luni mai târziu”, spune Stelian Dolha.

„Acum m-aș fi așteptat să-și depună mandatul, în noaptea rezultatelor, fără comentarii.
I-l cere toată suflarea de dreapta, mai puțin unii președinți care și-au obținut funcțiile datorită ei. Dar coafura rezistă. Până când?”, se întreabă Dolha, într-un mesaj postat pe Facebook.

SPUNE-TI PAREREA