Efectul “Împreună reușim” a trecut. PNL și Traian Ogâgău au pierdut lamentabil alegerile parlamentare la Sîngeorz-Băi. Rezultatul ar putea însemna un semnal de alarmă pentru actualul primar, care pare că nu confirmă încrederea cu care a fost învestit la alegerile locale.

PSD a câștigat detașat alegerile parlamentare în Sîngeorz-Băi, deși orașul stațiune este condus de un primar PNL. Traian Ogâgău a făcut campanie pentru candidații Partidului Național Liberal, însă se pare că oamenii nu-l mai ascultă.

Faptul că nu a reușit să înceapă niciun proiect important, comportamentul pe care îl are față de oameni, dar și incidentul în urma căruia s-a ales cu un dosar penal i-au creat serioase probleme de încredere lui Traian Ogâgău. În numai 6 luni, sîngeorzenii s-au întors la 180 de grade și i-au acordat acum peste 50 la sută din voturi lui Daniel Suciu, candidatul PSD la Camera Deputaților. Candidații susținuți de Traian Ogâgău au obținut un scor de doar 34 la sută.

Deputatul PSD Daniel Suciu și-a exprimat satisfacția după ce PSD-ul a obținut o victorie clară la Sîngeorz-Băi, la alegerile parlamentare. Daniel Suciu a sărbătorit, în mod special, victoria obținută în acest oraș pentru că aici a candidat pentru alegerile locale

“Vă mulțumesc dragii mei sîngeorzeni! Mă onorează fiecare vot pe care ni l-ați acordat, nu este victoria nimănui, că nu a fost niciun război, este doar o alegere democratică. Peste 1300 dintre dumneavoastră ați ales PSD și nu pot decât să ma înclin in fața fiecăruia ce a avut această opțiune. Sîngeorzul a ales. PSD 51% – PNL 34% ! Vă doresc o dimineață linștită!”, a scris Daniel Suciu pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. Serios … ce draq a facut Psd la putere timp de 16 ani in Sg .. oameni batuti in cap au votat PSD si spalati pe creier !!! Rusine pentru natia de singeorzan care a votat pentru propriul interes nu pentru interesul comunitatii .

  2. du te d.nule Suciu la Bucuresti…si lasa ne in pace!!!!termina cu ,,dragii mei singeorzeni,,daca primarul actual a facut campanie pt PNL, si a castigat psd//ul..nu inseamna ca nu il vor,,singeorzenii,, mai lasa ne si du te la,,ciolan,,…..ca acolo ti e mai bine….de aici de la Singeorz…daca ieseai primar, nu castigai nimic, ca aici nu mai e nimic de furat…

SPUNE-TI PAREREA