Pârtia de schi și telescaunul sunt finalizate, dar încă nu se pot folosi. Primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, a spus că se va putea schia abia la anul.

“Pe pârtie o să ne întâlnim doar la jumătatea lunii ianuarie 2017. Atât alimentarea cu energie electrică, cât și contractarea operatorului sunt probleme pe care eu personal nu le-am anticipat. Sunt foarte multe avize, foarte multe condiții care trebuie îndeplinite și n-am reușit. Dacă știam toate lucrurile astea, poate ne gândeam să facem instalații mai mici sau începeam de acum doi ani, ca să putem să finalizăm acum. În sfârșit, este o chestiune care se va rezolva. Pârtia și ceea ce avem acolo sunt pentru 20 de ani. Dacă mai așteptăm o lună și jumătate e păcat, dar asta este”, a spus Ovidiu Crețu.

Primarul a spus că au fost și unele probleme cu avizele la rețeaua electrică. “Dacă vrei să faci o investiție în domeniul respectiv, trebuie să te rogi pe la toate porțile Electricii, să îți aprobe și după aceea să ți-o primească, ca și cadou, ca să o exploateze ei. Legislația în domeniul respectiv este una făcută, spun eu, de băieții deștepți, care știu să jongleze”, a spus Crețu.

SPUNE-TI PAREREA