Dragi locuitori ai județului Bistrița-Năsăud

 

Duminică ne alegem parlamentarii, fiind un moment important al vieții noastre civice. Nu numai în campania electrorală ci și în afara ei, am fost unul care am mers din localitate în localitate și cred că înțeleg bine problemele oamenilor și viața lor.

Sunt unul care activez în mediul privat din 1990 și aș face orice pentru oricare contribuabil, pentru ca viața lui economică să fie mai ușoară, mai predictibilă iar povara fiscală să-i fie cât mai ușoară. Pentru a avea creștere economică trebuie să producem de calitate și să creem condiții pentru fiecare român care are inițiativă și inspiraţie. Ei trebuie sprijiniți. În felul acesta vom avea bani pentru salarii bune și pensii decente. Altfel lozincile vor rămâne lozinci din patru în patru ani.

Mă duc în Parlamentul României cu gândul că experiența dobândită mă va ajuta să fac câteva legi bune. Mulți tineri nu pot înființa o companie la terminarea studiilor, mulți copii din mediul rural în loc să fie pregătiți pentru o meserie, rămân pe lângă gospodăria părinților, dar fără a performa în vreun fel. Școala va trebui să pregătească tinerii pentru viață, să-i învețe o meserie.

Voi milita pentru simplificarea regulilor de accesare a fondurilor europene de către români în scopul capitalizării firmelor, micilor întreprinzători din mediul rural cât şi urban.

Un alt lucru pe care mi-l doresc este legat de județul nostru. Cred că am ajuns cu toții la o maturitate politică în așa fel încât toți parlamentarii județului să cădem de acord pe susținerea realizării unor obiective ale județului. Toți vrem drumuri bune, școli moderne și spitale puse la punct. Indiferent cine va guverna, putem să dăm un mesaj clar Guvernului și să aducem finanțări pentru județ pe criterii obiective și susținute de toți.

Ceea ce depinde de mine voi face. De asemenea voi rămâne un cetățean onest, care își tine cuvântul dat și care își va dedica timpul și de această dată interesului public.

Cu încrederea reciprocă pe care o avem unii în alţii, vă aştept duminică la vot!

 

Candidat ALDE pentru Camera Deputatilor, Ioan Ţintean

(P.E.)

SPUNE-TI PAREREA