Administraţia locală din comuna Rodna a primit finanţare pentru un nou proiect de infrastructură, de această dată este vorba despre infrastructura şcolară. O nouă grădiniţă se va construi în centrul Rodnei, investiţia de 500.000 de euro va fi demarată din primăvara anului viitor.

„Este vorba despre un proiect în valoare de 500.000 de euro, prin care vom realiza o grădiniţă cu program normal în Rodna. Aceasta va fi amplasată în centrul localităţii, în locul unei clădiri vechi, care va fi demolată. O să fie o grădiniţă modernă, cu toate facilităţile, cu o curte amenajată cu spaţii de joacă pentru copii, cu spaţii verzi. Va fi o investiţie în folosul cetăţeanului din comună, pentru buna creștere și educația copiilor, care sunt viitorul oricărei comunități”, spune Valentin Grapini, primarul comunei Rodna.

Acest proiect era necesar, în contextul în care sala de nunţi, în care sunt amenajate la această oră 3 grupe de grădiniţă, va fi şi aceasta cât de curând demolată, administraţia având un proiect pentru realizarea unei noi locaţii care va fi denumită Casa Tineretului.
”De astăzi este certitudine,grădinița a fost selectată spre finanțare cu cel mai mare punctaj din județ. Am încheiat frumos acest an cu 3 proiecte finanțate, mulțumesc lui Dumnezeu, le mulțumesc tuturor care au avut încredere în mine și echipa mea. Nu o să ne oprim aici, urmează și alte proiecte importante pentru comună.Doamne ajută”, a conchis primarul rodnenilor.

SPUNE-TI PAREREA