Petrecerea ideală pentru copilul tău necesită efort, timp și bani. Pentru a organiza o petrecere reușită trebuie să ții cont, în primul rând, de ceea ce îi place copilului tău, dar și ce hobby-uri au invitații, cum le place să se distreze.

După cum spuneam în poveștile anterioare despre party-urile pentru copii, Căsuța EMA a pregătit mai multe pachete. Fie că vor o incursiune în lumea piraților, jocuri de talente sau să înoate în piscină, micuții au multe opțiuni în pachetele Căsuței EMA.

Orice copil iubește să se bălăcească în apă. Dar cum ar fi să îi poți organiza petrecerea atât la piscină, cât și „pe uscat”, pornind o vânătoare de comori? Pachetul Pingu este combinația dintre cele două. Copiii stau două ore la spațiul de joacă, unde, are loc celebra „treasure hunt”, intră în lumea piraților și participă la alte activități distractive, dar mai ales interactive, cum ar fi desene, origami simple din hârtie, bărcuțe, avioane. Evident, toate activitățile se desfășoară sub îndrumarea personalului calificat al Căsuței EMA.

Apoi, petrecerea continuă la piscină unde, alături de instructorul de înot, au loc diferite jocuri și concursuri în apă. De obicei, petrecerea la piscină începe cu întrecerile în apă, după care urmează jocuri distractive de captare a atenției, de mișcare. Jocurile „pe mal”, „pe lac”, „numerele”, scufundări după obiecte, jocuri cu mingile sau sărituri în apă, la diferite comenzi. Copiii cu vârste mai mari pot juca și polo în piscină.  Party-ul de la piscină se încheie în jacuzii, unde sărbătoritului i se cântă “La mulți ani!”.

Aceste party-uri sunt solicitate de copii și de părinți, tocmai pentru faptul că promovează mișcarea și un stil de viață sănătos, într-un mod distractiv. Copilul va avea cu siguranță o petrecere de neuitat, pentru că, să-ți petreci ziua căutând comori, apoi în piscină și în jacuzzi  este mai mult decât „cool” și de povestit colegilor de la școală sau de la grădiniță.

Pachetul PINGU costă 35 de lei de copil și are inclus 2 ore la spațiul de joacă al Căsuței EMA, 1 oră la piscina Casei EMA, cu antrenor de înot, invitații, baloane, decorațiuni masă/tort, supraveghetori/entertaineri dar și un spațiu unde părinții pot aștepta până se termină petrecerea. Se adresează copiilor cu vârste între 2 și 9 ani.

Dacă vrei ca party-ul să aibă loc doar la piscină, poți alege pachetul DELFI, care costă 20 de lei de copil și include 2 ore la piscină, cu antrenor de înot și invitații, baloane, decorațiuni masă/tort, supraveghetori/entertaineri dar și un spațiu unde părinții pot aștepta până se termină petrecerea. Party-urile din pachetul DELFI, se organizează, de obicei, pentru copii mai mari, peste 9 ani. După cele două ore petrecute la piscină, petrecerea se încheie la Căsuța EMA, unde, timp de o oră, se servește pizza și tortul, se cântă “La mulți ani!” și participă la jocuri interactive.

Ca la orice pachet al petrecerilor Căsuței EMA, se pot oferi servicii suplimentare. Celebra piñata (70 de lei) și  Moș Crăciun (120 de lei). În luna decembrie, Moș Crăciun este prezent la petrecerile organizate la Căsuța Ema, la cererea părinților. Moșul vine și, timp de o oră, spune povești, cântă cu copiii și le oferă cadourile pregătite de părinți.

(P)

SPUNE-TI PAREREA