În data de 6 decembrie, pe platoul Brigăzii 81 Mecanizată “General GRIGORE BĂLAN”, a avut loc ceremonia prilejuită de trecere în rezervă a şefului de stat major al brigăzii, colonelul Ioan Văsieş.

Activităţile au debutat cu acordarea onorului comandantului brigăzii – colonel Iulian Berdilă, salutul Drapelului de Luptă, trecerea în revistă a gărzii de onoare, salutul formaţiei şi intonarea Imnului Naţional al României.

S-a dat citire ordinului de trecere în rezervă a ofiţerului, urmat de prezentarea mesajului ministrului apărării naţionale, în care i se aduc mulţumiri pentru activităţile desfăşurate cu dăruire şi resposabilitate şi se transmit felicitări pentru rezultatele obţinute.

În semn de apreciere şi recunoştinţă pentru eforturile depuse, ofiţerul a primit o plachetă cu sigla brigăzii, un steag de identificare al marii unităţi, o diplomă de excelenţă şi un album foto cu aspectele reprezentative surprinse pe timpul activităţilor din cariera acestuia.

În cuvântul său, colonelul Ioan Văsieş a subliniat faptul că respectă vechea generaţie şi are încredere în generaţia tânără.

SPUNE-TI PAREREA