Victor Ponta s-a aflat în această seară într-o vizită la Năsăud, județul Bistrița-Năsăud. El s-a întâlnit cu președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan și primarul comunei Lechința, Romeo Florian.

„La ceas de seară, în Orașul Academicienilor, avem bucuria să avem astăzi, în vizită în județul Bistrița-Năsăud, un foarte bun prieten al nostru, al județului, care, în perioada în care a candidat pentru România, a sprjinit proiectele de dezvoltare a comunităților din Bistrița-Năsăud cum n-a mai făcut-o nimeni niciodată, în perioada post-revoluționară. Profit de această ocazie să-i mulțumesc în mod public în numele meu, al domnilor primari și ai cetățenilor județului Bistrița-Năsăud. În urma perioadă de guvernare PSD, a Guvernului condus de Victor Ponta, județul Bistrița-Năsăud a cunoscut o dezvoltare foarte bună. Sunt foarte multe proiecte care au fost implementate, sunt foarte multe comunități care, în momentul de față au o viață consistent mai bună decât o aveau înainte. Îi mulțumesc domnului prim-ministru Ponta pentru tot ce a făcut pentru județul nostru!“, a declarat Emil Radu Moldovan, cu această ocazie.

 

Victor Ponta a vorbit despre rezultatele primarilor și a administrației județene din Bistrița-Năsăud, considerând că județul nostru este un exemplu pozitiv, în ceea ce privește utilizarea resurselor alocate de la Guvern.

„Am vrut să mă văd și cu presa ca să nu ziceți că mă vin în secret în județul Bistrița-Năsăud. Aici am niște oameni pe care îi consider prieteni. Dincolo de prietenie, sunt niște colegi pe care i-am cunoscut înainte să ocupe funcțiile pe care le ocupă acum. Doar Nicu Moldovan a fost primar dintotdeauna… l-am prins primar și așa va fi totdeauna…Pe ceilalți i-am cunoscut când erau candidați toți, la diverse funcții. Mă bucur foarte mult că după ce au fost aleși, au fost foarte buni gospodari, au făcut treabă bună pentru județ, pentru localitățile pe care le conduc. Între 2013 și 2015, toți primarii și toți președinții de consilii județene din țara asta au avut fonduri cum n-au avut niciodată. Unii le-au folosit bine, cum a fost la dumneavoastră, și au făcut treabă pentru comunitățile lor, alții mai puțin bine. În rest, pe baza acestor rezultate, și a caracterului lor și a modului de a se purta cu oamenii, au câștigat alegerile locale, chiar dacă nu mai eram noi la guvernare“, a declarat Victor Ponta la Năsăud.

În cadrul vizitei sale în județ, Victor Ponta s-a întâlnit cu mai mulți primari, dar și cu simpatizanți și membri PSD.

SPUNE-TI PAREREA