Momente emoționante în această seară, la Centrul Cultural Dacia din Bistrița.

Spectacolul organizat de Asociația Comuntarium din Bistrița a adunat în sala de la Centrul Cultural “Dacia” peste 300 de persoane, copii și părinți, dar și tineri artiști bistrițeni care au urcat pe scenă.

Spectacolul artistic “Balul Copilăriei” a avut momente de coregrafie oferite de trupa Cheers All Stars și de Trupa de Dans a Liceului Sfanta Maria coordonată de Mihaela Istrate și Ovidiu Irini. Actorii trupei de Teatru Corint, coordonați de Camelia Toma au pus în scenă piesa “Dacă e cazul” și tot teatru, dar pentru copii, a oferit Trupa de Teatru pentru Copii Alexandru Misiuga.

Tânăra și talentata Yasmina Butilă a smuls aplauzele celor prezenți cu un dans iar elevii de la Liceul de Muzică “Tudor Jarda” au încheiat spectacolul cu recitaluri de vioară și de flaut, dar și cu colinde tradiționale românești.

La finalul spectacolului, cei 43 de copii proveniți din familii nevoiașe, dar cu rezultate bune la învățătură, din comuna Șieu Măgheruș au primit cadouri de la Moș Crăciun. La eveniment au participat și președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan și viceprimarul Cristian Niculae.

Balul Copilăriei de la Centrul Cultural “Dacia” a fost partea a doua a evenimentului organizat de Asociația Comuntarium în colaborare cu Ianka Pârcălab și în parteneriat cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Liceul de Muzica “Tudor Jarda” Bistrița, Cofetaria Cristina, CASA EMA, Asociația Impact. În prima parte, copiii din Șieu Măgheruș au fost invitați în spațiul de joacă Hills, unde au avut parte de un program special, alături de Trupa de Teatru pentru Copii – Alexandru Misiuga, de cei de la Căsuța EMA, cae le-au pregătit jocuri și i-au servit cu dulciurile copilăriei.

Reușita acestui eveniment s-a datorat sponsorilor: Romfulda, Rombat, BVCO, Cofetăria
Cristina, Casa Ema, Brendea Tour, Hanul Cavalerilor, Casa cu flori, G Vision
Pictures si Ovidiu Chifa Photography si partenerilor: Consiliul Județean
Bistrița-Năsăud şi Liceul de Muzica „Tudor Jarda” Bistrița şi Asociaţia Impact.

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA