Iluminatul festiv de Sărbători a fost inaugurat în această seară, în ajun de Moș Nicolae. Centrul orașului Bistrița strălucește cu mii de beculețe, peste zăpada încghețată depusă zilele trecute.

Instalația de iluminat a fost pusă în funcțiune de către primarul Bistriței, Ovidiu Crețu,  care a făcut numărătoarea inversă, ca în fiecare an, în timp ce lumea aștepta cu nerăbdătoare. La evenimentul care a inclus și un spectacol de colinde au participat și alte oficialități, printre care președintele Consiliului Județean Radu Moldovan, deputatul Doina Pană, viceprimarul Cristian Niculae.

1 COMENTARIU

  1. Tot primarul O .C va ordona ca sa fie date jos instalatiile din copaceii care vor fi taiati la anul in numele modernismului. Bistriteni ; admirati, faceti poze cu miile de beculete din coroana copacilor, pe urma sa va luati LA REVEDERE de la ei. La anul PIATA CENTRALA va fi mai saraca fara ei si veti avea parte de un santier de doi ani pt. a se planta in locul lor ,borduri ,betoane si multe dale in locul florilor si a perimetrelor cu iarba . Asa-i place primariei care a comandat un proiect de asa zisa modernizare a pietei si tot ei au spus ca numai asa va semana Bistrita cu VIENA sau SIBIU. Din cate stiu eu m-am nascut in Bistrita si vreau ca acest oras sa semene exact cu Bistrita.

SPUNE-TI PAREREA