Devenită deja tradiție, Parada Brăduților se va desfășura și anul acesta. Evenimentul este organizat și inițiat de Gabriela Montoniu, managerul Prompt Communication.

Gabriela Montoiu pregătește și în acest an o ediție inedită a evenimentului caritabil.

„Sunt întrebată foarte des în ultima vreme dacă anul acesta va avea loc evenimentul Parada Brăduților… și le răspund tuturor: DA! În 19 Decembrie, pe toți cei cu suflet mare, îi astept să se alăture acestui proiect”, spune Gabriela Montoiu.

„În urmă cu 6 ani l-am creat din dorința de a răspunde într-un alt mod celor care aveau nevoie de sprijin. O fostă jurnalistă din comunitatea noastră m-a rugat să creez o campanie umanitară altfel…să sprijin o viață care atunci atârna de un fir de păr… și am făcut-o din inițiativa personală cu toți cei care au dorit să se implice. Nu voi renunța să mă implic în acțiunile de caritate sau de susținere a unor proiecte de responsabilitate socială… Nu voi renunța să trăiesc în aceasta comunitate”, spune inițiatoarea campaniei.

„Doresc să îi simt în continuare emoția, mâhnirea sau bucuria. Parada Brăduților este un mod de a dărui o parte din bucuria noastră celor care sunt triști și lipsiți de speranță… celor care încă nu au visele împlinite… Vă invit pe toți cei care doriți să dăruiți din bucuria voastră! Prieteni, cunoștințe, antreprenori, profesori, jurnaliști, avocați, meșteri populari, artiști… Parada Brăduților pentru vise împlinite”, este invitația lansată de Gabriela Montoiu, care va prezenta detaliile legate de această ediție în perioada următoare.

SPUNE-TI PAREREA