Directorul de calitate de la fabrica Iproeb din Bistrița, Rubint Bodea, a murit pe neașteptate, chiar în ziua de 1 Decembrie.
El și-a pierdut viața după ce casa părintească unde se întâlnise cu alți doi frați ai săi, în localitatea Nima din Cluj, a luat foc.
Conform publicației dejeanul.ro, bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit de către echipele de intervenție într-o stare extrem de gravă, fiind aproape imposibil de intubat. El pezenta arsuri pe o suprafață de aproximativ 90% din corp iar medicii i-au dat șanse minime de supraviețuire.

Rubint Bodea venise la casa părinteasca din Nima împreună cu frații săi din Hunedoara și București, pentru a taia porcul. Incendiul a izbucnit de la soba de lemne din încăpere, unde aceștia lăsaseră jumările de porc la topit.
Familia lui Rubint Bodea se află în stare de șoc. Decesul său a fost anunțat, cu regret, de către reprezentanții Iproeb, pe pagina de facebook Iproeb Sindicat. Tot aici, s-a anunțat astăzi când vor avea loc priveghiul și înmormântarea:

„Vă anunțăm că priveghiul celui ce a fost colegul și prietenul nostru RUBINT BODEA va fi luni 5 decembrie ora 19.00 la capela de pe Tărpiului și înmormântarea marți la ora 14.00. Dumnezeu să-l ierte și să dea familiei puterea să treaca peste această cruntă încercare”

SPUNE-TI PAREREA