O comunitate a iubitorilor de off-road a demarat o campanie inedită în prag de sărbători. Pasionații acestui sport extrem vor să le facă sărbătorile mai frumoase oamenilor care locuiesc în zone izolate, mai puțin accesibile pe timp de iarnă.

Aceștia au creat o pagină de facebook, De Sărbători Dăruim Împreună, unde au proovat acest eveniment:

Luna Decembrie este luna lui Moș Crăciun!
Am hotărât ca incepând din acest an, înainte de sărbătorile de Paște și de Crăciun să organizăm câte un eveniment umanitar in scopul de a ajuta persoanele nevoiase din zonă!
Astfel incercăm sa venim în ajutorul familiilor nevoiase, persoanelor cu handicap, bătrânilor uitați in diferite colțuri de munte sau in zone fără acces pe timp de iarnă!
Cum o sa procedăm!
Fiind pasionați de Off-Road o sa plecăm cu mașinile pline cu alimente,jucării,hainuțe pentru copii si o sa încercăm sa ajungem cu ele în zonele locuite din munți!
Pentru acest lucru avem nevoie de sprijinul cat mai multor persoane care pot veni in ajutor cu mașini de teren și cu donații tip alimente neperisabile, haine pentru copii , cărți , jucării !
Nu se accepta bani! De o suma de bani este de preferat să se cumpere alimente neperisabile!!!!
Pentru identificarea zonelor cu persoane nevoiașe o sa contactăm primăriile pentru a afla cazurile sociale cu adevărat nevoiașe iar pe lânga asta avem nevoie si de dumneavoastră care cunoașteți familii in nevoie să ne transmiteți pe pagina locația acestora pentru a verifica accesibilitatea!
Campania aceasta NU ARE SCOP POLITIC!
Poate participa orice persoana cu inima mare!
Campania se desfășoară pe perioada 24 NOIEMBRIE-16 DECEMBRIE! in ziua de 16 decembrie urmand sa inceapa imparțirea sarcinilor , locațiilor si pornirea la drum!
Dorim ca in noaptea de Crăciun cât mai multe persoane sa aibă ce pune pe masă , sau copilașii să se bucure de jucării!
Împreună putem să îi facem să zâmbească!
Fiind prima campanie probabil am omis multe detalii dar va rugăm sa veniți pe pagina noastră cu orice idee care se poate pune în practica în acest proiect!
Cu cât ne implicăm mai mulți cu atât o să reușim sa facem mai mulți semeni fericiți de sărbători!
Pentru orice copil trebuie să existe Moș Crăciun!
Distribuiți să putem ajuta!

SPUNE-TI PAREREA