După ce ieri au făcut public Pactul pentru Bistrița-Năsăud, un „jurământ de loialitate“ care să fie semnat de fiecare candidat la parlamentare, reprezentanții PMP BN au trasmis astăzi situația privind semnarea acestui pact:

Ieri , 1 Decembrie, am propus tuturor candidațiilor la Parlamentul României să
semneze Pactul pentru Bistrița-Năsăud. Acesta este un angajament de loialitate față de bistrițeni, în baza căruia se angajează că, pe durata întregului mandat, să pună interesele județului Bistrița-Năsăud -înaintea intereselor persoanale și a celor de partid. Chiar dacă până acum nu au făcut acest lucru, parlamentarii trebuie să-și amintească permanent pe cine reprezintă, cine i-a trimis acolo.

Astăzi, la evenimentul pe care l-am organizat pentru semnarea “Angajamentului de Loialitate” nu s-au prezentat decât candidații PMP. Am primit câteva scuze pentru neparticipare sau, nu am primit niciun răspuns.

Incerc să înțeleg de ce candidații bistrițeni la Parlamentul României nu au ajuns,poate din cauza programului de campanie aglomerat, poate că mai doresc să aprofundeze documentul sau poate că nu l-au primit. Nu încerc să le găsesc scuze,dar doresc să cred că niciunul dintre aceștia nu urmărește în următorul mandat altceva decât binele bistrițenilor care l-au trimis în Parlament.

În următoarele zile o să mă asigur că acest document ajunge la fiecare candidat, o să le transmit prin email, Facebook sau chiar o să le duc personal. Mă aștept ca,cel puțin candidatii PNL, PSD si USR care spun că doresc schimbarea clasei politice și promovează o altă atitudine, să semneze acest angajament față de județul Bistrița-Năsăud.

Puteți afla care sunt candidații la Parlamentul României care au semnat acest document accesând pagina Facebook: https://www.facebook.com/pactulpentruBN/

pactul-pentru-bn

1 COMENTARIU

  1. Parerea mea este ca numai domnii din poze sa il semneze. Daca ei s-au FOTOCIPAT si cred ca sunt cei mai importanti, atunci sa isi asume demersul.

SPUNE-TI PAREREA