Clubul Sportiv Kickboxing Rodna a fost prezent la Deva, în data de 27 noiembrie 2016, la o competiție națională de unde s-a întors cu 4 victorii.
kickboxing-rodna
”Am răspuns la invitația organizatorului Velu Calușer și am participat cu un număr de 4 sportivi la competiția de la Deva. Am participat alături de alte 30 de cluburi din țară și prin tehnică, voință și curaj am venit acasă învingători, 4 din 4, maximum posibil. Ne-am prezentat foarte bine, sportivii au făcut spectacol în ring, au dat tot ce au avut mai bun și asta le-a adus victoria”, spune antrenorul CS Kickboxing Rodna, Vali Bodea.
 Trifan Giulia Michelle, 42 kg, din Rodna, are doar 11 ani și face kickbox de un an li jumătate. La Deva a luptat cu o adversară mai grea cu 8 kg, dar chiar și așa a dat dovadă de curaj și a castigat meciul la puncte .
Samuel Buga, din Sîngeorz Băi, se pregătește la CS Kickboxing Rodna de doar 4 luni. Acesta a participat la competiție la categoria 70 kg seniori și a câștigat meciul după ce în a 2-a repriză și-a trimis adversarul la podea cu o lovitură puternică de braț, acesta fiind numărat, a rezistat până la final și Buga a câștigat meciul.
Rimbulea Viorel Andrei, este măierean, are 16 ani, un an de experiență în kickboxing și foarte multă determinare. A urcat în ring la 75 kg juniori și a făcut un meci foarte bun cu un adversar la fel de pregătit din Timișoara, sportivul bistrițean a câștigat la puncte după 3 reprize.
Irini Marius este rodnean, are 15 ani și practică acest sport de 8 luni. A urcat în ring la 70 kg juniori și a completat a 4 a victorie a celor de la CS Kickboxing Rodna .
„Sunt mulțumit de evoluția elevilor mei, au demonstrat că au spirit de luptător, au ascultat tot ce le am zis din colț  și au luat tot ce se putea lua în această competiție. Multumesc primarului Tinu Grapini, domnului Istrate Culca și Trifan Iulian pentru susținere”,spune Vali Bodea, antrenorul Clubului Sportiv Kickboxing Rodna.

SPUNE-TI PAREREA