Profesoara de religie Crina Cârcu a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Foști colegi, prieteni, apropiați și rude și-au luat rămas bun de la profesoara de religie care s-a stins în urma unei grele suferințe.

La funeraliile care au avut loc în Feldru au participat zeci de oameni și un sobor de preoți, în frunte cu ÎPS Andrei Andreicuț, Mitropolitul fiind alături de familia îndurerată și oficiind slujba de înmormântare.

La ceremonie au mai participat protopopul Năsăudului, Ioan Dâmbu, preotul Dan Cismaș de la Maieru, preotul Paul Gavriloaie din Sîngeorz-Băi, preotul Grigore Conea din Bistrița pr. prof. Dorin Micu din Baia-Mare, preotul Ioan Iliș din Feldru, părintele Irineu – starețul de la Mănăstirea Soporul de Câmpie. O parte dintre preoții prezenți la înmormântare au fost alături de Crina Cârcu și în perioada de suferință, organizând concerte caritabile în Maieru, Sîngeorz-Băi, Rodna și Șanț.

Crina Cârcu s-a luptat în ultimii ani cu cancerul și a pierdut lupta cu boala, la vârsta de 34 de ani. Femeia a lăsat în urma ei un soț și doi copii.

Crina a aflat că are cancer de col uterin după ce a născut-o pe Maria. Boala ei a avansat rapid şi, în ciuda tratamentelor agresive şi a luptei cu boala, ea nu a reuşit să-şi revină. Pentru Crina s-au derulat mai multe acţiuni umanitare, inclusiv la nivel naţional.

 

SPUNE-TI PAREREA