Cavalerismul nu a murit, deși uneori, femeile din ziua de azi cred că se mai găsește doar în cărți. Încă există bărbați adevărați în lumea noastră.

Bright Side prezintă 9 gesturi ale bărbaților care le fac pe femei să le bată inima mai tare.

1. Deschide ușile. Un bărbat care nu e prea leneș să se dea jos din mașină și să-i deschidă ușa unei femei este cu siguranță manierat. Este foarte important să o facă să se simtă în siguranță și confortabil.

2. Păstrează-i ultima îmbucătură de mâncare! Toată lumea știe că dragostea trece prin stomac. Oricât de siropos ar suna, este adevărat. Dacă un bărbat păstrează ultima îmbucătura pentru o femeie, înseamnă că îi pasă de ea.

3. Petrece mult timp cu familia. Dacă un bărbat este interesat mai mult de pozele cu copii, de povești amuzante despre familia ta și alege să petreacă timp cu părinții tăi în loc să joace fotbal cu prietenii, poți fi sigură că el e “alesul”. Chiar și micile gesturi arată că vă iubește și vă prețuiește pe tine, dar și pe cei din jurul tău, pentru că familia este cea mai importantă.

4. Te prezintă la toată lumea. Un adevărat gentleman știe că dacă nu o prezintă unui prieten pe care îl întâlnește pe stradă, femeia se simte nedorită. Un bărbat adevărat nu lasă așa ceva să se întâmple.

5. Îți face cadouri fără niciun motiv. Fetele din ziua de azi nu au nevoie de o ocazie specială pentru a primi flori sau cadouri.

6. Te protejează tot timpul. Este un gest mic pe care nu toate fetele îl remarcă. Totuși, faptul că un bărbat merge lângă o femeie pe partea de lângă șosea înseamnă că o protejează de orice situație neașteptată. Acesta este cu siguranță un gest de gentleman!

7. Te sărută pe frunte. Dacă un bărbat își exprimă afecțiunea sărutând o femei pe frunte, înseamă că este foarte atașat de ea. Ea simte asta și se simte iubită.

8. Îți alimentează mașina. Acesta este un gest care arată că e un adevărat gentleman. Făcând asta, un bărbat îi arată femeii că ține la ea fără a aștepta ceva în schimb.

9. Întodeauna te ajută să îți iei paltonul. Bineînțeles că o femeie poate să își pună singură paltonul, dar nu asta contează. Un bărbat manierat o va ajuta întotdeauna și îi va da haina lui dacă e frig.

SPUNE-TI PAREREA