Să îi organizezi petrecerea potrivită copilului tău pare uneori destul de dificil. Asta pentru că trebuie să ții cont și să te gândești la multe aspecte, de la hobby-urile pe care le are, până la numărul de invitați și, nu în ultimul rând, la bugetul pe care îl ai la dispoziție.

După cum spuneam într-un articol anterior, petrecerile pentru copii din ziua de azi sunt complet diferite și mult mai dinamice față de cele din trecut. Copiii sunt creativi, au nevoie să fie stimulați, au multă energie și unii se plictisesc repede, așa că trebuie să fii foarte inventiv în organizarea unei petreceri.

Căsuța EMA a pregătit mai multe pachete de party-uri pentru copii. Fie că vor o incursiune în lumea piraților, jocuri de talente sau să înoate în piscină, micuții au multe opțiuni în pachetele Căsuței EMA.

Pachetul Moby (de la celebra Moby Dick, evident) e pentru iubitorii de aventură. Asta pentru că, timp de aproximativ trei ore, copiii pătrund în lumea fascinantă a piraților și caută comoara ascunsă. Copiii se joacă în piscina cu bile colorate, urmează cursa cu obstacole a corabiei, desenează și, la final, descoperă comoara. Pot participa la concursuri de talente și pot sparge celebra pinata. Totul se desfășoară sub atenta îndrumare a căpitanului corabiei, așa că părinții pot sta liniștiți pe durata petrecerii, chiar în spațiul special amanajat din interiorul căsuței EMA.

Pachetul MOBY este ideal pentru copii cu vârste între 2 și 9 ani. De obicei, copiii aleg acest pachet pentru atmosfera de la petreceri, pentru că sunt curioși de căutarea de comori și de modul cum se desfășoară. Este pentru copii inventivi, curioși și creativi. În cadrul acestor petreceri sunt stimulați și pentru alte activități, cum ar fi desene, origami simple din hârtie, bărcuțe, avioane. Aceste petreceri sunt foarte interactive.

Pachetul MOBY costă 18 lei/copil și include trei ore la spațiul de joacă al Căsuței EMA, cu personal specializat, adică supraveghetori/entertaineri. Sunt incluse invitațiile, decorațiunile pentru masă. De asemenea, se pot oferi servicii suplimentare. Celebra piñata (70 de lei) și  Moș Crăciun (120 de lei). În luna decembrie, Moș Crăciun este prezent la petrecerile organizate la Căsuța Ema, la cererea părinților. Moșul vine și, timp de o oră, spune povești, cântă cu copiii și le oferă cadourile pregătite de părinți.  

(P)

SPUNE-TI PAREREA