În urmă cu un an, Crina Cârcu, o profesoară de religie din Bistriţa, cerea ajutorul semenilor pentru a învinge lupta cu o boală cruntă, cancerul. Din păcate, Crina s-a stins din viaţă ieri, lăsând în urmă un soţ îndurerat şi doi copii.

Dacă anul trecut, în pragul Sărbătorilor de iarnă, Crina şi familia ei au primit o speranţă, prin generozitatea oamenilor, acum lupta lor s-a încheiat. După o lungă suferinţă, Crina a pierdut lupta cu boala şi s-a stins din viaţă la doar 34 de ani. Crăciunul va fi unul trist pentru copii ei, Maria, de doar doi ani şi Andrei, de nouă ano.
„Dragii mei, Crina şi-a întins aripile spre cer… După o lungă şi cruntă suferinţă, a plecat la ceruri….Drum lin suflet frumos! Te vom purta în amintirea noastra pentru totdeauna!!! Multă putere copilaşilor Andrei şi Maria şi familiei îndurerate!!!“, este mesajul transmis pe pagina de facebook Ajutor pentru Crina Cârcu.
Crina a aflat că are cancer de col uterin după ce a născut-o pe Maria. Boala ei a avansat rapid şi, în ciuda tratamentelor agresive şi a luptei cu boala, ea nu a reuşit să-şi revină.Pentru Crina s-au derulat mai multe acţiuni umanitare, inclusiv la nivel naţional.
Pentru a sprijini familia Crinei în aceste momente, puteţia accesa datele de contact de pe pagina de facebook. 
UPDATE:
Crina Cârcu va fi condusă pe ultimul drum marți, 29 noiembrie, de la ora 12.00, în localitatea Feldru.
Condoleanţe familiei! 

SPUNE-TI PAREREA