Mihai Mărgineanu a susţinut un concert extraordinar în această seară la Bistriţa, la Centrul Cultural Dacia. Artistul a făcut show împreună cu trupa sa de instrumentişti şi a presărat glume printre cântecele cunoscute.
Sala de spectacole de la Centrul Cultural Dacia a fost aproape plină de bistriţeni de toate vârstele care au venit să vadă concertul live al lui Mihai Mărgineanu. Artistul care cântă cu mult umor despre femei, despre bărbaţi, despre situaţii de viaţă şi vorbeşte cu autoironie despre el i-a încântat pe cei prezenţi.
„Mă iubeşte femeile”, „Paraschiva”, „Foaie verde, foaie dragă”, „Gore din Chitila”, „M-am dus să tai un copac”, „Dragostea-i ca o râie”, „Zarita” sunt doar câteva dintre piesele pe care le-a cântat, în stilu-i incondunfabil, sâmbătă seara, la Bistriţa. N-au lipsit celebra „Jana”, dar şi „Aviaţia dă senzaţia”, piesă cântată după bis-ul strigat de spectatori la final.
Concertul a fost spectaculos şi prin ieşirile la rampă ale instrumentiştilor, care s-au remarcat prin solo-uri la bass, chitară, tobe sau prin „Rapsodia Română” a lui George Enescu, cântată magistral la vioară de Cristi Horia.
Invitatul special al serii a fost bistriţeanul Alex Muşat, care i-a impresionat pe cei prezenţi cu ritmurile de blues imprimate la chitară. De amintit că toţi cei care au urcat pe scenă au fost îmbrăcaţi cu tricouri negre, ca să-i facă mai supli după ce au servit o masă copioasă acasă la familia lui Alex. Asta ar fi una dintre glumele spuse de Mărgineanu.
Evenimentul a fost organizat de Just for Fun Events, care i-a mai adus, în această toamnă la Bistriţa pe Teo, Vio şi Costel, pe Bobonete şi pe actorii din Las Fierbinţi, pe Anisia şi Serghei. Şi seria evenimentelor de divertisment marca Just for Fun nu se opreşte aici.

SPUNE-TI PAREREA