Partidul Verde Bistriţa-Năsăud şi-a făcut publice obiectivele prin intermediul unei dezbateri care a fost transmisă live, pe pagina de facebook a organizaţiei.

Partidul Verde şi-a prezentat candidaţii la Alegerile Pralamentare 2016 şi a subliniat, în acelaşi timp, importanţa reprezentării în Parlament a unui partid
„Avem liste complete de candidaţi şi la Senat şi la Camera Deputaţilor. Avem, două persoane pe primele poziţii care au convins pe parcursul timpului în ceea ce priveşte calitatea domniilor lor“, a spus Cristian Teţcu, preşeditnele partidului.
„Nu mergem să fim acolo numai să ne aflăm în treabă. Chiar avem specialişti aici. Numai aşa se poate face politică verde. Ne-am lămurit ce proiecte dezastruoase de mediu s-au votat în ultimii 26 de ani. De aceea este esenţial ca un partiduleţ ca al nostru să încerce şi să facă tot posibilul ca să avem măcar un om, doi, trei acolo… Suntem singura ţară europeană care nu are reprezentare ecologistă în Parlamentul României. Asta demosntrează puţin, îmi fie cu iertare, şi gradul de cultură al votanţilor. Mediul a fost plasat pe ultimul loc şi a venit timpul să înţelegem că nu ne mai putem permite răgaz. Nu mai avem cum!“, a spus Marius Bălan.
Dezbaterea s-a axat pe ideea de mobilitate,candidaţii vorbind despre mijloacele de transport nepoluante şi dezvoltarea reţelei de transport în comun şi a arterelor de circulaţie pe ideea de eficienţă şi gestionare a resurselor.
„Avem dreptul la mobilitate, atât noi cât şi cei din jurul nostru. Să circulănm în siguranţă pe drumurile ţării, să circulăm în siguranţă pe artele rutiere ale oraşului să putem să ne deplasăm în timp util şi în siguranţă către activităţile pe care le desfăşurăm în mod cotidian“, a spus Lucian Moldovan, candidat la Camera Deputaţilor din opartea Partidului Verde Bistriţa-Năsăud.
Pentru Partidul Verde candidează:
la Camera Deputaţilor 
 
Ioan Lucian Moldovan (administrator firmă),
Marius Horea Bălan (pensionar, preşedintele PV Bistriţa),
Gavril Ioan Rusu (consultant),
Ştefan Sălăgean (profesor),
Claudia Alexandrina Creucu (profesor),
Georgiana Teodora Tudorache (lucrător comercial),
Tiberiu Costin (formator).
pentru Senat
Ioan Ştefan Anbruş (contabil),
Cristian Ioan Ţetcu (manager firmă, preşedintele PV BN),
Mihaela Precup (manager firmă),
Florea Filipoi (inginer forestier).

SPUNE-TI PAREREA