La Librăria Aletheia din Bistriţa găseşti „atelierul“ lui Moş Crăciun, un loc în care găseşti tot ceea ce ai nevoie în materie de ambalare a cadourilor, inclusiv consultanţă şi persoane îndemânatice care să te ajute. De aici poţi să alegi şi cadoul potrivit de Crăciun, începând de la mici felicitări, până la jucării, cărţi, agende, calendare sau rechizite.

Când calci într-o librărie în prag de Sărbători, n-ai cum să dai greş în ceea ce priveşte alegerea cadoului, fie că e vorba de copii, rude, prieteni apropiaţi, simple cunoştinţe sau colaboratori pe care vrei să-i surprinzi.
 
Cutii, pungi şi hârtie de împachetat
Cutiile, pungile sau pachetele legate  frumos cu funde sunt cele care ne aduc acea licărire de bucurie în ochi, în momentul în care primim un cadou.  Librăria Aletheia are, în această perioadă, cea mai variată gamă de produse în ceea ce priveşte ambalarea, dar oferă, în acelaşi timp, consultanţă şi o mână de ajutor. Fie că îţi cumperi un cadou de la Aletheia, fie că îl cumperi din altă parte, personalul librăriei te ajută să îl ambalezi impecabil şi profesional. La intrarea în librărie găseşti raionul cu tot ceea ce ai nevoie pentru ambalare şi o persoană îndemnânatică, gata să-ţi sară în ajutor.
„Clienţii au aşteptări, sunt bine informaţi şi nevoile lor sunt comunicate. Ei au anumite solicitări spciale, câteodată. Câteodată doar le oferim noi ceea ce credem că li se potriveşte şi ne străduim… tocmai de aceea am gândit colţişorul acesta. Ne străduim să împachetăm totul în forma cea mai bună, cea mai potrivită pentru produsul respectiv“, explică Olimpia Andrean, director comercial al Librăriei Aletheia.
„Eu ţin minte din punctul meu de vedere, când eram copil. Totdeauna era foarte important era să arate şi bine pachetul… Clienţii au început să pună foarte mult preţ pe aspect. Avem chiar firme care vin şi îşi ambalează cadourile pentru angajaţii firmei. Vin clienţi care îşi lasă cadourile aici şi vin peste o oră când le găsesc ambalate“, spune Angela Chiuzan, şefa librăriei.
Felicitări standard, personalizate sau lucrate manual
Orice cadou trebuie însoţit şi de o felicitare. La Aletheia găseşti  atât felicitările standard, cu mesaje prestabilite, cât şi felicitări pe care le poţi personaliza în librărie. De Crăciun, poţi opta pentru mini-felicitări, potrivite când vrei să laşi un mesaj drăguţ alături de un cadou preţios, de dimensiuni mici. Pentru cei mai pretenţioşi, care vor lucruri unicat, există felicitările lucrate manual, care sunt ceva mai costisitoare, dar oferă un efect unic.
img_1965 img_1982 img_1983 img_1984 img_1985 img_1986
Agende şi calendare
 
Sunt oameni pentru care timpul şi planificarea sunt importante, aşa că nu dai greş dacă le oferi cadou agende, plannere sau calendare. La Aletheia găseşti o gamă variate de astfel de articole, dar şi seturi de pixuri şi stilouri de lux.
Cele mai căutate articole pentru cei mici
Jucăriile şi cărţile sunt cele mai îndrăgite cadouri de către copii. Cartea este cea care îi ţine pe cei mici cu sufletul la gură, şi după ce deschid cadoul, prin ilustraţiile şi poveştile ei. „Cartea pentru copii este cea pe care noi o susţinem în vânzare, e un cadou pe care ne dorim, să îl cumpere părinţii pentur că e un  cadou special. Fiecare editură vine cu titluri speciale de Crăciun, poveşti de Crăciun, subiecte de Crăciun… Acelea sunt cărţile pe care le promovăm“, precizează Olimpia Andrean.
Cei care vor să îmbine utilul cu plăcutul, pot opta pentru jocuri gen puzzle, dar şi rechizite şi ghiozdane cu licenţă, care sunt în vogă.
Cele mai căutate cărţi pentru cei mari
Crăciunul este o perioadă a timpului liber petrecut cu prietenii, cu familia. Cei care, de Sărbători, vor să lâncezească pur şi simplu acasă, savurând o ciocolată caldă cu bezele sau o cafea cu aromă de scorţişoară alături de o carte captivantă, pot alege dintre cele mai vândute în această perioadă: Solenoid de Mircea Cărtărescu, cartea care a fost lansată de curând chiar la Aletheia, Spioana de Paulo Coelho, Alteţă Regală de Thomas Mann sau Înainte să te cunosc de Jojo Moyes. Cărţile sunt un cadou care nu se demodează niciodată, aşa că, dacă ştiţi pe cineva care vrea să fie mereu al curent cu noutăţile şi best-seller-urile, ştiţi ce să alegeţi!
carti
Pentru a fi la curent cu noutăţile Librăriei Aletheia poţi vizita şi pagina de facebook sau magazinul din Piata Mihai Eminescu nr. 4-5!

SPUNE-TI PAREREA