Fotografia lui Adrian Petrişor, un fotograf profesionist bistriţean, a adunat astăzi cele mai multe voturi într-un clasament realizat de National Geographic.
Fotografia a fost publicată pe yourshot.nationalgeographic.com, la Rubrica Daily Dozen, care conţine selecţii zilnice de câte 12 fotografii, remarcate de editorii National Geographic.
Fotografia lui Adrian Petrişor reprezintă un apus de soare în Dolomiţi, Italia, şi alături de el mai sunt publicate poze spectaculoase din natură ale unor fotografi din Statele Unite, Croaţia, Regatul Unit, Emiratele Arabe, Italia, Franţa.

În 2015, fotografia cu o frumoasă capitală europeană, realizată de același Adrian Petrișor, a fost publicată în revista Viajes – National Geographic din Spania. Fotografia suprinde atmosfera romantică a oraşului, străbătut de râul Vltava. 

Fotografia spledindă care surprinde lebedele plutind pe râul Vltava din Praga, capitala Republicii Cehe, realizată de Adrian Petrişor, a fost publciată în ultimul număr al revistei Viajes (Călătorii), din seria de reviste National Geographic, Spania.

Fotografia a fost publicată în 28 iunie 2014 pe profilul de facebook al fotografului, primind sute de aprecieri.

Cursul paşnic al râului Vltava contribuie la aerul poetic care defineşte acest oraş de scriitori şi artişti de renume universal“, au scris redactorii spanioli în dreptul fotografiei.  

Adrian Petrişor este un fotograf profesionist din Bistriţa care a devenit, în ultimii ani, tot mai cunoscut prin peisajele sale suprinse prin obiectivul aparatului foto, atât în călătoriile sale prin România, cât şi prin alte ţări din Europa.

SPUNE-TI PAREREA