Instituţiile publice bistriţene sunt recunoscute pentru legăturile strânse de rudenie dintre angajaţi. Dacă aceste anomalii nu mai miră pe nimeni când vine vorba de Primăria Bistriţa, unde sunt angajate familii întregi, lucrurile devin alarmante când vorbim de Armată, instituţia în care se presupune că românii au cea mai mare încredere.

La Bistriţa, situaţia e cel puţin bizară, dacă nu hilară. Şi nu vorbim de vreun simplu soldat, ci tocmai de comandatul Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, care se numeşte, dacă nu ştiaţi, Mircea Gologan.

Ei bine, soţia lui Mircea Gologan, pe numele său Elena, este angajată tot în cadrul Brigăzii, unde este ofiţer de relaţii publice. Mai exact, scrie comunicate de presă despre activităţile militarilor bistriţeni.

Evident, în comunicatele cu pricina, îl aminteşte pe soţul său, cu apelativul „domnul”. Redăm unul dintre textele redactate de doamna Elena, despre domnul Mircea. Generalul Mircea.

„În cadrul ceremoniei, comandantul brigăzii, domnul general Mircea Gologan a dat citire ordinului şefului Statului Major al Forţelor Terestre de numire a dl. Locotenent colonel Cioanca Florin-Ioan în funcţia de…” şi aşa mai departe.

Doar nouă ni se pare ciudată situaţia?

Precizăm că doamna Elena a ajuns în armată din civilie, prin concurs corect şi cinstit, ca orice concurs ce se dă la stat în România.

 

2 COMENTARII

  1. Din păcate este pur adevăr si nu sunt oferite șanse egale pt ocuparea posturilor libere la buget din acest motiv lumea e descurajată sa participe la concursuri in zadar

  2. Cum să fie normal așa ceva? Se vede si după calitatea textului că doamna ofiter angajata direct din civilie a meritat nota 10 la examen:)). ,,(…) de numire a dl Locotenent colonel…”. Locotenent cu L mare în mijlocul propozitiei?! Initial scrisese si vice-presedinte, vice-prefect, acum vad că au corectat pe site. Iar aia cu frumoasa fotografie m-a dat gata. Limbaj de pe timpul lui Ceausescu. Păcat, uite așa își pierde credibilitatea și Armata.

SPUNE-TI PAREREA