În acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, dar și cei cu atribuții pe această linie din cadrul Polițiilor Orășenești și secțiilor arondate au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere și combaterea principalelor cauze generatoare, după cum informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La nivelul județului Bistriţa-Năsăud, ca urmare a acțiunilor desfășurate, au fost aplicate 521 de sancţiuni contravenționale, majoritatea ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a sancțiunilor este de 146.840 de lei. Ca urmare a abaterilor la regimul rutier constatate, au fost reținute 40 de permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunilor desfășurate pe raza județului, polițiștii au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier.

1 COMENTARIU

  1. Dureros este faptul ca ” radarele ” sunt ” frecate tot pe langa municipii si orase si 80% din contraventii, daca verifica cineva in ” Registrul de sanctiuni de la aparatul radar ” esle sunt cu viteze care nu sunt cauze directe la accidentele de ciulatie ele fiind cu + 5,10 … 15 km/h fata de regimul stabilit prin indicatoare .
    Nicicand, radarele n-au actionat in locurile dosite adica lipsite de vizibilitate , in aliniamente , curbe si locuri unde cu adevarat se circula cu viteza excesiva si periculoasa din extravilanele localitatilor, ptr ca acolo nu vor constata mai mult de 3,4…5 amenzi / zi… dar care cu adevarat sunt cei care ” se rastoarna si se dau de-a dura ” cu masinile ori tamponeaza pe altii din sensul invers de mers … !
    ACOLO NU-I LASA SEFII … CA N-AU BENZINA … si da-i si f*te-i pe cei de pe langa ” municipii si orase ” … unde foarte bine ar putea fi plantate radare fixe si ” acesti pandari cu radarele ” sa fie pusi sa faca cu adevarat munca de politie judiciara si de combatere a tot soiul de manifestari criminale, de ordine si securitate publica . . . !

SPUNE-TI PAREREA