Două mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, emise la data de 11 iunie, de către Judecătoria Bistrița, au fost puse în aplicare, în aceeași zi, de către polițiștii de la Urmăriri. Mandatele au fost emise pe numele a doi tineri, de 21, respectiv 26 de ani, ambii din Viile Tecii, cercetați pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală. Cei doi au fost încarcerați în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistrița-Năsăud.

În fapt, la data de 12 ianuarie, un bărbat de 42 de ani, din Șieu Măgheruș, a sesizat faptul că, în timp ce se afla în localitatea Viile Tecii, a fost lovit de persoane necunoscute.

În cadrul cercetărilor efectuate, au fost identificați trei tineri de 16, 21, respectiv 26 de ani, toți din Viile Tecii, bănuiți de comiterea faptei. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar ulterior, ca urmare a expertizelor medico-legale, a fost schimbată încadrarea juridică în vătămare corporală. Cercetările sunt continuate în vederea tragerii la răspundere a celor vinovați.

 

SPUNE-TI PAREREA