Românii din străinătate au stat ore în șir la coadă pentru a vota. O familie de bistrițeni, stabiliți în Roquetas de Mar, din Provincia Almeria, a stat mai bine de 4 ore la rând, pentru a ajunge în cabina de vot.

Adrian, un bistrițean care ne-a trimis mai multe fotografii cu cozile din Roquetas de Mar, spune că alegerile au fost organizate foarte prost și a fost practic imposibil să voteza toată lumea. „Sunt foarte mulți români în zonă, numai în Roquetas sunt peste 10.000 și sunt doar două secții în toată regiunea, cea de la noi și una din Almeria. Mulți au renunțat să mai stea la coadă și au plecat acasă”, ne-a transmis acesta.

Cozi s-au format în mai multe orașe din Europa, cea mai gravă situație fiind în Londra.

 

1 COMENTARIU

  1. SUNT FERM CONVINS CA MULTI NICI NU AU STIUT PENTRU CE ” au stat LA COADA SA VOTEZE ” . Majoritatea au crezut ca acuma, dupa acest vot, gata, cei de la guvernare ( din Romania ) sunt „alungati cu pietre si cu bolovani ” si vin cei din opozitie la putere … si n-au inteles ca voteaza doar pentru organele politice din Parlamentul European si atat .
    Nu din cauza celor de astazi aflati la putere sunt nevoiti oamenii sa ” fuga din tzara ” sa-si caute locuri de munca in strainatate… ( desi au si astia vinovatie egala cu a celorlalti in ansamblu ) . Acest exod a pornit, imediat dupa ” Lovitura de stat ” care a fost in 1989 si datorita politicilor duse de toate partidele care s-au succedat la putere, in mod egal … TOTI POARTA ACEASTA VINA !
    Foarte bine ca la europarlamentare au castigat cu o proportie mare USR-PLUS si PNL-istii sau PMP-istii, adica cei din opozitie, DAR II INTREB DACA VOR VENI INAPOI LA PUTERE… CE O SA FACA SA-I ADUCA ACASA, INAPOI… PE TOTI CEI CARE SI-AU LUAT LUMEA-N CAP SI AU PLECAT IN DIASPORA ?
    Oameni buni, nu va imbatati cu apa rece ! Cei care au plecat, dusi raman si inapoi nu mai vin in veci … , indiferent cine iese la guvernare de aici incolo… ptr ca Romania nu are putere economica sa le faca locuri de munca si salarii de UE … ca asta este problema , indiferent cine ar veni la putere !
    Ar fi bine sa se trezeasca cei de la PSD… sa isi aleaga oameni competenti la conducere, necorupti si fara ” bube-n cap ” altfel vor deveni ISTORIE ca si PNTCD-istii … iar domnul Iohannis ( Gica Copntra ) sa inteleaga ca este presedintele tuturor romanilor, nu doar al celor de la PNL … altfel nu va m-ai ” pupa buturuga ” de presedinte ! Dupa domnia sa , in Romania, NIMIC NU ESTE BUN, TOTUL ESTE ALANDALA… TOTUL ESTE AIUREA, daca nu vin la putere cei din PNL , a carui presedinte a fost si care l-a proiectat la ” buturuga prezidentiala ” si a uitat ca si ei au fost la putere si pro.stim.ea a vazut ce a patit … atunci… cand eram in pericol sa nu ne mai putem lua salariile deloc … !

SPUNE-TI PAREREA