Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a fost întrebat într-o conferință de presă cum comentează declarațiile lui Liviu Dragnea, conform cărora candidatul PSD pentru prezidențiale va fi anunțat duminică seara, după alegerile europarlamentare.

”Nu ştiu, nu am fost consultat, nu m-a întrebat nimeni nimic. Mă voi uita şi eu cu foarte mare interes şi atenţie la televizor”, a spus Radu Moldovan.

Radu Moldovan a fost întrebat apoi de ce nu s-a făcut o consultare în teritoriu, legată de candidatura pentru prezidențiale: ”Asta aţi putea să îl întrebaţi pe domnul Dragnea, nu pe mine, pentru că nu sunt purtătorul de cuvânt nici al PSD, nici al domnului Dragnea. S-au mai făcut anunțuri fără ca președinții PSD să mă consulte”, a comentat Radu Moldovan.

”N-am fost de acord cu candidatura lui, am avut o discuție și i-am spus că din punctul meu de vedere nu este un lucru indicat, dar au câștigat atunci cei care l-au convins să candideze”, a spus Radu Moldovan, întrebat dacă știa de candidatura lui Victor Ponta, în 2016, la prezidențiale, liderul PSD bistrițean adăugând că atunci a știut că va candida fostul premier.

Întrebat dacă ar fi de acord cu o candidatură a lui Liviu Dragnea la președinție, Radu Moldovan a evitat să se prounțe. ”E prematur să mă pronunţ”, a spus Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA