Doi polițiști aflați în timpul liber au prins și imobilizat pe un tânăr care era căutat pentru un furt.

La data de 20 mai, polițiștii au fost sesizați prin 112 de către o femeie de 40 de ani, din Bistrița despre faptul că, în timp ce se afla în depozitul unui magazin din Bistrița i s-a sustras portmoneul în care avea suma de 400 de lei.

Ca urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Ordine Publică l-au identificat pe un tânăr de 17 ani, din Năsăud, bănuit de comiterea faptei. Acesta era căutat în vederea continuării cercetărilor.

La aceeași dată, tânărul bănuit de furt a fost observat, pe raza oraşului Năsăud, de către un polițist din cadrul Biroului de Ordine Publică care, împreună cu o polițistă din cadrul Direcției Generale de Poliției a Municipiului București care se aflau în zonă, fiind în concediu. După ce a fost recunoscut de polițist, tânărul a încercat să fugă, însă a fost urmărit și prins de către cei doi.

Acesta a fost condus la sediul Poliţiei din orașul Năsăud, după care a fost predat poliţiştilor din cadrul Biroului Investigaţii Criminale care vor continua cercetările.

 

SPUNE-TI PAREREA