Pompierii au intervenit la un incendiu în localitatea Săsarm, manifestat la o cabană de lemn. Când au sosit la fața locului, incendiul se afla în fază avansată. Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, iar după ce au reușit să asigure accesul în interior au găsit și o victimă. Este vorba de un bărbat de 60-70 de ani, găsit în stare de inconștiență, cu arsuri pe circa 50% din corp.
Bărbatul a fost scos din imobil și preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă, fiind intubat și transportat la UPU SMURD Bistrița. Incendiul a fost lichidat.

Conform informațiilor transmise de IPJ BN, victima este un bărbat de 70 de ani, din Beclean. În continuare, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Beclean efectuează cercetări pentru a lămuri cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul.

În urma incendiului a ars cabana din lemn, regim de înălțime P+M, pe o suprafață utilă de aproximativ 100 mp. Bărbatul a fost găsit într-o anexă care nu era cuprinsă de incendiu, situată la cca. 8-10 m distanță față de cabană cuprinsă de flăcări. În acest moment se lucrează la stabilirea cauzei care a dus la incendiu.

SPUNE-TI PAREREA