Antrenorul Gloriei Bistrița-Năsăud, Horațiu Pașca, a făcut o serie de declarații interesante după meciul cu Zalău, scor 33 – 23.

„Trei puncte importante în economia campionatului. Singurul lucru pe care ni l-am dorit a fost să câștigăm. Vreau să le felicit pe fete pentru toată munca lor, pentru modul în care se pregătesc și pentru modul în care înțeleg să facă performanță, în ciuda unor răutăți venite din stânga și din dreapta. Am văzut, poate că și voi (n.r- presa) aveți partea voastră… deși e doar un sfat… am văzut câteva răutăți venite din partea galeriilor unor echipe, care jignesc nejustificat și încearcă să arunce o pată pe munca unor fete, pe munca unor antrenori. Echipa asta o să joace doar pentru ea și pentru drumul ei. Pe mine nu mă interesează cine câștigă campionatul, atâta timp cât noi nu suntem angrenați în această poveste. Mă interesează drumul acestei echipe, vreau să le transmit suporterilor CSM-ului că dacă vom putea câștiga la București, vom câștiga, vreau să le transmite suporterilor din Vâlcea că dacă vom putea câștiga cu Vâlcea, vom câștiga, același lucru le transmit suporterilor galaților și Brăilei”, a spus Pașca.

„Singurul lucru care ne interesează e să rămânen echilibrați, să nu amețim de la înălțime, știu că fetele n-o vor face. Până la cupele europene… mai e drum lung până departe”, a spus Pașca.

SPUNE-TI PAREREA