Duminică, în comuna Căianu Mic, s-a desfășurat o campanie de informare a populației pe anumite teme, cum ar fi: prevenirea incendiilor, prevenirea incendiilor provocate de improvizații la instalațiile electrice și coșuri de fum sau arderile necontrolate de vegetație uscată!

Campania de informare a populației a fost realizată de reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Căianu Mic!

Pentru realizarea campaniei de informare in comuna Căianu Mic, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a ales trei unități de cult cu cea mai mare aglomerare de persoane!

„Astfel, au fost distribuite materiale informative la următoarele unități de cult: Biserica Ortodoxă Căianu Mic, Mănăstirea Sf. Evanghelist Luca Dobric și Biserica Penticostală Dobric. Mulțumim bisericilor și ISU Bistrița-Năsăud pentru buna colaborare în realizarea acestei campanii informative in scop preventiv”, spune primarul comunei, Paul Știr.

SPUNE-TI PAREREA