Președintele PMP, Eugen Tomac, dar și deputatul PMP, Robert Turcescu, cunoscutul om de presă din România, au fost prezenți astăzi la Bistrița într-o conferință de presă, alături de liderul local al partidului, Ionuț Simionca.

Aceștia au făcut o serie de declarații legate de actuala guvernare, dar au afrmat și că o eventuală revenire a lui Traian Băsescu în politică ar reseta total viața politică din România. Deși au adus acest subiect în discuție, cei trei lideri PMP nu au confirmat, încă, viitoarea candidatură a lui Traian Băsescu la alegerile europarlamentare.

 

 

 

 

 

Eugen Tomac: „România, este confiscată de un singur om, care a transformat Guvernul într-o casă de avocatură”.

„România, de doi ani de zile, este confiscată de un singur om, care a transformat Guvernul într-o casă de avocatură care are misiunea de a-l salva. Liviu Dragnea nu are alt scop decât de a găsi modalităţi prin care să poată scăpa de problemele penale cu care se confruntă şi, prin urmare, şi-a găsit cea mai potrivită casă de avocatură, pe care o utilizează în scopuri personale, nicidecum în sensul celor pe care trebuie să le îndeplinească într-o democraţie sănătoasă, într-un stat care se respectă un guvern ales de către cetăţeni. Lipsa aceasta de responsabilitate a împins România într-un punct critic. Suntem în luna martie şi încă nu avem un buget de stat adoptat de Parlament, în condiţiile în care această guvernare toxică mimează că are majoritate parlamentară confortabilă şi cu bună ştiinţă au încălcat legea, aducându-ne în punctul în care, iată, suntem în luna martie, deşi din octombrie trebuia să trimită bugetul în Parlament”, a spus Eugen Tomac la Bistrița.

Robert Turcescu: „Să scăpăm de gașca de analfabeți și golani care se află în momentul de față la conducerea României”

„Imperativul politic al acestui moment este să scăpăm de gașca de analfabeți și golani care se află în momentul de față la conducerea României! O spun cu tărie, accentuat, pentru că golăniile lor, dar mai ales analfabetismul lor în materie de administrare al unei țări se observă în fiecare zi. ameni buni, nu mai e o glumă în acest moment! M-am uitat cu mare atenție pe ceea ce înseamnă construcția bugetară în acest an și am să vă spun așa, atenție!: Degeaba vom avea capitole mari de investiții dacă azi în România nu mai găsești forță de muncă. Degeaba vom decide să facem proiecte mari de infrastructură dacă nu mai găsești ingineri și nu mai găsești nici măcar muncitori necalificați. Marea bătălie astăzi în construcții este importul de forță de muncă din străinătate. Ne-am umplut de vietnamezi, care astăzi sunt pe șantierele patriei, ca să spunem așa, în vreme ce noi ne batem cu pumnii în piept spunând că vom avea proiecte mari de infrastructură. Cu cine, oameni buni? Aud în buget prinse de asemenea proiecte din categoria spitalelor regionale. Cu ce medici vom popula aceste spitale mari, regionale? De unde, dacă toți medicii buni din România sunt plecați peste mări și țări?”, a declarat Robert Turcescu.

Acesta a mai subliniat că Partidul Mișcarea Populară are un avantaj, având în prim plan personalitatea lui Traian Băsescu.

„Oamenii care sunt în acest moment în PMP au un avantaj extraordinar față de cei aflați în alte formațiuni politice. Gândiți-vă că ați vrea să faceți politică astăzi. Eu am fost în situația asta în urmă cu câțiva ani de zile în momentul în care am decis pasul spre politică. Gândiți-vă că întotdeauna în politică vrei să înveți să faci politică. De la cine ai putea să înveți astăzi să faci politică? V-ați înscrie într-un partid condus de Liviu Dragnea crezând că în felul acesta învățați să faceți politică de la el?! Nu cred! Ați accepta să faceți politică în momentul de față de la Călin Popescu Tăriceanu?! Cel mai bun om politic pe care România îl are, nu de ieri, de azi, ci de foarte mulți ani și ăsta este un lucru minunat, este Traian Băsescu! Adversarii lui politici, oricât ar fi de împătimiți în a-l contesta în diverse situații, admit scrâșnind din dinți: da domnule, n-ai ce să faci, Traian Băsescu este cel mai bun! Pentru că este!”, a afirmat Turcescu.

După conferință, reprezentanții PMP au ieșit pe Pietonalul Liviu Rebreanu, unde au împărțit flori bistrițencelor, cu ocazia zilei de 8 Martie.

SPUNE-TI PAREREA