Stim cu totii ce presupune viata in studentie, de la banii foarte putini pe care ii numeri sa iti ajunga in fiecare luna, pana la lipsurile pe care orice tanara le-a experimentat. O domnisoara are multe nevoi, insa acest lucru este cat se poate de normal in era in care traim, intrucat e important sa fii bine imbracata, sa te hranesti sanatos, sa iti permiti iesirile cu prietenii si sa pui chiar si ceva deoparte pentru viitor. Toate aceste lucruri nu se pot realiza cu o meserie care nu e atat de bine platita, tocmai de aceea o cariera intr-un studio de videochat pare a fi cea mai buna alternativa.

Lucrand ca model la cel mai bun studio de videochat, Studio20, vei avea parte de castiguri fabuloase in timp record, vei avea un program flexibil, astfel incat sa poti ajunge si la facultate, si te vei bucura de cele mai bune conditii de lucru, cum rar gasesti in alte domenii. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre a fi model intr-un studio de videochat, daca esti studenta.

Castigi bani usor fara sa te dezbraci

Inca din prima zi a ta intr-un studio de videochat, te vei bucura de stabilitate financiara si un contract de artist-interpret 100% legal. Venitul minim garantat va fi de 1.000 de dolari in primele 3 luni ca model, dupa care acesta poate creste chiar si la suma de 10.000 de dolari. Contrar prejudecatilor referitoare la aceasta industrie, meseria de model de videochat nu presupune sa te dezbraci in fata camerei pentru bani, mai ales daca nu iti doresti acest lucru. Poti sa faci videochat glamour, care inseamna spectacole artistice pline de mister, trucuri de seductie la cel mai inalt nivel si o abordare prietenoasa, axata pe comunicare cu toate persoanele care intra in contact cu tine.

Ai parte de cel mai bun training din industrie

Nu iti face griji ca nu vei putea discuta cu admiratorii asa cum fac modele de top din videochat! La cel mai bun studio de videochat, Studio20, vei beneficia de un training garantat atat pe partea de dezvoltare personala, cat si pe partea de cultura generala si limba engleza. De asemenea, aici vei avea si cursuri gratuite de machiaj, care sa te ajute sa iti dezvolti latura artistica si sa iti pui in valoare atuurile feminine, cursuri pe care in mod normal ai fi fost nevoita sa le platesti ca studenta in orice alt loc din lume. Nu mai vorbim de propria ta garderoba de lucru, pe care o vei putea folosi la discretie in functie de starea ta de spirit.

Te bucuri de confidentialitate maxima

Nu trebuie sa spui colegilor de facultate ca muncesti intr-un studio de videochat daca nu iti doresti acest lucru. La Studio20 ai parte de confidentialitate garantata, atat pe plan national, cat si pe plan international. Cu alte cuvinte, aici vei folosi un pseudonim ales de tine si vei lucra fara ca nimeni sa iti cunoasca numele real. In acest fel, nimeni nu va sti cu ce te ocupi in viata personala, atat timp cat nu vrei sa divulgi acest lucru.

 

Pe langa aceste facilitati, mai exista o multime de avantaje de care te poti bucura daca alegi un studio de videochat de renume asa cum este Studio20. Esti tanara, frumoasa si ambitioasa, asa ca nu mai sta pe ganduri si schimba-ti viata in bine alaturi de cea mai profesionista echipa din domeniu. Meriti tot ce e mai bun!

SPUNE-TI PAREREA