Antrenorul Gloriei Bistrița, Horațiu Pașca, declara că partidele dintre Bistrița și Cluj sunt întotdeauna speciale. Așa a fost și meciul de astăzi, Gloria întâlnind Universitatea în deplasare, în etapa a 16-a a Ligii Florilor la handbal feminin.

Partida a fost una foarte echilibrată, cu două echipe care au luptat până în ultima secundă pentru un rezultat pozitiv. Gloria a dat dovadă de mai multă maturitate și pragmatism, a accelerat în momentele importante și a gestionat mai bine finalul de meci, reușind să se impună cu scorul de 28-27.

Scorul la pauză era 16-17, dar, la începutul reprizei secunde, clujencele au forțat mai mult, reușind chiar să preia avantajul în minutul 45 (22-21). Totuși, valoarea echipei lui Pașca și-a spus cuvântul pe final, Tetean și Pristăvița, jucătoare care au evoluat mulți ani la Cluj făcând diferența în ultimele minute.

Finalul a fost plin de suspans, cu Universitatea apropiindu-se la un gol (27-28) în ultimul minut, dar o paradă a portăriței Măzăreanu la ultimul atac a păstrat cele trei puncte în contul Gloriei. Cea mai bună marcatoare a Gloriei a fost Ardean Elisei, care a făcut din nou un meci mare.

Pentru Gloria au marcat: Ardean Elisei (10), Tetean (6), Dincă (5), Pristavița (4), Zegrean (1), Rațiu (1) Rodriguez (1).

SPUNE-TI PAREREA