Cristian Niculae, viceprimarul municipiului Bistrița, a postat pe contul său de socializare fotografii de la construcția grădiniței de pe strada Bălcescu din Bistrița, acolo unde un număr de 200 de copii vor putea fi înscriși începând cu următorul an școlar.

Acesta a declarat următoarele:

“Aici vor învață și vor face primii pași în viață 200 de copilași din Bistrița!

În Bistrița a crescut numărul de tineri și familii tinere! 

Acest lucru se vede din ultimul studiu al Comisiei Europene, dar și din spațiile de joacă pentru copii foarte pline din întregul oraș.

Dacă ne uităm în fiecare după-masă în parcul municipal, vom vedea că aleile sunt neîncăpătoare pentru mămicile cu cărucioare.

Lucrăm la Grădinița de pe strada Nicolae Balcescu pentru că ne dorim să avem condiții cât mai bune pentru copiii noștri! 

Am verificat starea șantierului, am discutat cu constructorul despre cum decurg lucrările, iar dacă toate merg bine în data de 15 septembrie 2019, o vom putea da în folosință.

Am facut din educație o prioritate și investim într-o clădire cu spații adecvate, performante energetic care va fi dotată cu cele mai noi și moderne materiale didactice.

Săptămâna viitoare voi merge alături de doamna inspector general Camelia Tabără la grădinița de pe strada Plăieșului.  

Vom stabili împreună unde se vor duce copiii de la această grădiniță în timpul unui an în care se vor efectua lucrările de reabilitare. 

Bistrița crește frumos!”

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA