Deși iarna și-a intrat serios în drepturi încă din luna decembrie, Primăria Bistrița n-a reușit să facă încă funcțională pârtia de schi pentru care a cheltuit 5 milioane de euro. Pârtia se pregătește de deschidere de mai bine de două săptămâni.

Pârtia de schi Cocoș nu a fost deschisă nici în acest weekend, deși se lucrează de câteva zile pentru a o face practicabilă.

Zăpadă este, temperaturile de afară sunt foarte bune pentru a folosi tunurile din dotare, dar cei care se ocupă de administrarea pârtiei se pare că mai mult postează, decât lucrează. Așa se face că, încă de la începutul săptămânii au postat fotografii pe Facebook, cu „pregătirile”, după ce s-au „pregătit” și în luna decembrie, dar tot nu au adus pârtia în condiții optime.

De altfel, nici comentariile pe pagina de Facebook nu au întârziat să apară.

„Puteați să faceți un efort să deschideți pârtia în acest weekend”, „I-a luat iarna prin surprindere”, „Voi dați drumul la partie cand oamenii ies din vacanta si trebuie sa mearga la lucru. Nu ati stat nici o clipa sa va ganditi ca e mai profitabil sa o deschizi cand oamenii nu au de mers la servici. Numa la noi!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

 

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA