Anul 2019 vine cu schimbări de prețuri la Cinema Dacia Bistrița. Astfel, biletul la un film 2D va costa, de acum, cât cel la un film 3D.

„Planurile tarifare se omogenizează. Astfel veți plăti același preț atât pentru filmele 3D cât și pentru cele 2D, și anume, prețul cu care deja erați obișnuiți la filmele 3D. Au fost scoase biletele tip family si grup si au fost introduse tarife speciale pentru filmele care ruleaza in Valeria Peter Predescu. De asemenea pentru filmele blockbuster tariful va fi un tarif special, iar acestea nu vor beneficia de reduceri la niciuna din categoriile obisnuite (pensionari, copii, elevi, studenți)”, anunță reprezentanții Centrului Cultural Dacia.

De asemenea, s-a extins timpul de expirare al rezervarilor. Astfel dacă până acum rezervarea expira cu 30 min înainte de începerea filmului, acum va expira cu 10 min. Cu alte cuvinte nu va mai trebui sa veniți cu 40 min înainte de începerea filmului ca să fiți siguri că vă puteți achiziționa locurile rezervate, ci vor fi suficiente 15 min.

S-a extins cota maximă de rezervări de la 30% din capacitatea sălii la 40%
Toate informațiile despre filme și rezervarea biletelor o puteți face atât online pe www.centrulculturaldacia.ro cat si prezentându-vă la casierie. „Dorim ca în cel mai scurt timp posibil să reintroducem posibilitatea de achiziție a biletelor online, însă momentan lucrăm la rezolvarea unor erori care au apărut în perioada în care ați avut la dispoziție această variantă”, mai spun reprezentanții Centrului Cultural Dacia.

SPUNE-TI PAREREA