Viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae, spune că s-a acționat toată noaptea pe străzile Bistriței, pentru deszăpezire.

„După o zi şi o noapte cu cod galben de ninsori, am reușit să acționăm la deszăpezirea străzilor din oraşul nostru pentru ca circulația să se desfășoare în condiţii bune, dar de iarnă. Angajații Direcției de Servicii Publice a Primăriei Municipiului Bistrița au facut eforturi şi s-a muncit toată noaptea pentru ca străzile din oraş să fie practicabile la orele dimineţii”, a scris Cristian Niculae pe Facebook.

Acesta a găsit și scuza pentru faptul că nu s-a intervenit decât pe arterele principale.

„Din cauza faptului că sunt 460 de străzi și doar 21 de utilaje, nu reușim să intervenim și printre blocuri. Se acționează pe străzile în pantă, arterele principale și trotuare. Vom lucra în continuare cât va fi necesar pentru ca cetăţenii municipiului Bistriţa să circule în siguranţă, fără evenimente neplăcute în trafic. Vă mulţumim pentru înţelegere”, a scris viceprimarul Bistriței.

Reacția viceprimarului vine după ce foarte mulți bistrițeni au fost nemulțumiți de faptul că Primăria a fost luată prin surprindere de ninsoare și nu s-a acționat cum ar trebui pe străzile din oraș.

 

 

SPUNE-TI PAREREA