SANYO DIGITAL CAMERA

Organizația PSD Sângeorz-Băi spune că primarul orașului stațiune, Traian Ogâgău, și-a majorat salariul cu 25 la sută.

„Ca urmare a efortului neobosit pentru propășirea spirituală și mai puțin materială a orașului nostru, domnul primar a considerat necesar să-și majoreze salariul cu 25% . Deși nu i-a căzut bine, a făcut același lucru și pentru domnul viceprimar. Să ne înțelegem, legea îi permite, doar că la ce sărăcie e în orașul nostru, parcă nu dă bine deloc”, transmite PSD Sângeorz-Băi.

„Și-a motivat gestul prin faptul că implementează proiecte europene, doar că niciunul nu a început până acum. Singurele investiții care au început nu au nicio legătură cu asidua activitate a tandemului Ogâgău-Gilu: DN 17, apa și canalizarea și grădinița de pe Sălciilor sunt cu bani de la Guvern. Care nu e PNL, asta apropo de cine îl blochează. Ca să cităm un clasic în viată, rugăm distribuiți! Împreună reușim să facem lucruri minunate”, a scris PSD într-o postare pe Facebook.

Alături de salariul primarului, s-a majorat și salariul viceprimarului. Motivația a fost că se implementează mai multe proiecte europene în Sângeorz-Băi.

SPUNE-TI PAREREA