Andrei Pintican, tânărul din Bistrița care a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a pasarelei de pe Drumul Sigmirului, a fost înmormântat astăzi.

El a fost însoțit pe ultimul drum de o mulțime impresionantă de oameni. Pe timpul oficierii ceremoniei funerare, traficul în zona capelei de pe strada Tărpiului a fost supravegheat de mai multe echipaje de poliție. Cei care și-au luat rămas bun de la Andrei au afișat poza lui pe parbrizul mașinilor.

 

 

 

 

 

Intrare la capelă a fost străjuită, de o parte și de alta, de mașini tunate. 

Andrei Pintican a murit în data de 4 decembrie, 2018, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp, sub pasarelă. Mașina sa a fost pur și simplu zdrobită în urma impactului și bucăți din caroserie s-au împrăștiat pe șosea la metri distanță. 

Autoritățile încă nu au stabilit cu certitudine cauza morții sale, dar mai mulți oameni spun că s-ar fi sinucis. Această ipoteză nu a fost, însă, confirmată, oficial. Tânărul avea doar 26 de ani și era pasionat de mașini și tunning.

6 COMENTARII

  1. MINCIUNA,MIZERII,SANTAJ,DEZINFORMARE,SCANDAL,CORUPTIE: BINE ATI VENIT IN LUMEA MEDIA!
    CAUZA MORTII ESTE STABILITA,DOAR TU ,CEL CE AI SCRIS ARTICOLUL AI AFIRMAT CA AR FI VORBA DE O SINUCIDERE!! POATE ESTI NOSTRADAMUS REINCARNAT SI NU STIM
    DUMNEZEU SA L ODIHNEASCA!!!

  2. In primul rand, nu a fost urma de franare, se va demonstra ca a fost sinucidere, nu avea ce sa caute preot la inmormantate.
    In al doilea rand, la viteza avuta putea sa se intample cu adevarat o nenorocire sa derapeze sau orice altceva si sa puna in pericol viata unor oameni nevinovati.
    Concluzia este ca gestul lui a fost unul de dobitoc.

SPUNE-TI PAREREA