dav

Un magazin plin de tehnologie smart s-a deschis în Bistrița, pe strada Dornei. Vasile Nicolae Lupșa, un tânăr antrepenor bistrițean, care s-a întors acasă după 9 ani petrecuți în Spania a deschis business-ul inovativ din centrul orașului.

Magazinul este situat pe Strada Dornei, Nr. 41, unde a fost Shop Rock.

Vasile a adunat, într-un magazin, multă tehnologie, de la telefoane și accesorii, până la televizoare, boxe subacvatice sau hoverboard-uri. Nu lipsesc dronele sau ceasurile inteligente.

La Smart Shop GSM găsiți produse premium (Apple, Samsung) dar și mărci noi intrate pe piață, la prețuri accesibile.

Promoțiile sunt pe măsură. E foarte simplu să cumperi huse de telefon de la 25 de lei, dacă dai like și check-in paginii de Facebook a magazinului. 

„M-am întors în România după 9 ani, am început cu un prim business, unde ne aflăm astăzi. Smart Shop GSM vreau să fie un magazin care să ofere clienților servicii de mai bună calitate, o atenție mai personalizată. Pentru început o să vindem accesorii și cam tot ce înseamnă partea de tehnologie. Probabil că până la jumătatea anului viitor o să vindem și abonamente”, spune Vasile Lupșa.

„Avem produse de mărci mai cunoscute, Samsung, Apple, Huawei. Avem și versiunea bulk. Poți să îți iei un încărcător ambalat într-o pungă de plastic, cu 30-40 la sută mai ieftin, același produs original”, a spus tânărul antreprenor.

După cum îi spune și numele, afacerea a fost gândită smart, pentru clienți. Pe o parte a magazinului, cu accesorii pentru telefoane, orice produs constă 25 de lei. Cu un check-in în magazin și un like la pagina de Facebook, al doilea produs costă 10 lei. Puteți să cumpărați o sticlă și o husă, cu 35 de lei. Sau orice alte produse.

Tot dacă dați like și check-in, puteți cumpăra alte produse cu 45 de lei, iar al doilea accesoriu e doar 15 lei. Toate ofertele sunt prezentate și în momentul în care vizitați magazinul. Și aveți ce vedea, fie că sunteți pasionați de tehnologie sau doar un simplu utilizator de smartphone.

 

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA