Comunicat de presă

Data 02.10.2018

Casa EMA: primul centru cu servicii turistice integrate cu specific wellness din regiunea Nord-Vest

 La data de 5 septembrie 2018, Societatea GEODENSIS TRANSCOM SRL a demarat implementarea proiectului cu titlul Casa EMA: primul centru cu servicii turistice integrate cu specific wellness din regiunea Nord-Vest.

Proiectul cu cod SMIS 111911, este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2 “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional  este constituită în cadrul structurilor Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice iar Organismul intermediar, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Valoarea totală a proiectului este 3.231.671,39 lei. Valoarea finanţării nerambursabile însumează 1.641.783,21 lei din care 1.395.515,73 lei din Fondul European de Dezvoltare Regională, diferenţa până la valoarea totală a proiectului fiind contribuţia beneficiarului finanţării.

Proiectul se implementează în localitatea Bistriţa, str. Parcului, nr.2 BIS, judeţul Bistriţa-Năsăud, Regiunea de Nord-Vest şi odată cu finalizarea implementarii acestuia la data de 31 martie 2020 şi demararea prestarii noilor servicii turistice integrate cu specific wellness, se va pune in valoare zona de agrement din imediata vecinătate a Parcului Municipal.

Prin implementarea proiectului ne propunem să  realizăm o unitate de prestare servicii turistice de tip wellness cu 40 locuri de cazare şi servicii conexe, restaurant şi SPA, urmărind să devenim mai competitivi prin furnizarea de servicii turistice integrate, cu specific wellness şi să ne consolidăm poziţia brandului Casa EMA pe piaţă. Deasemenea, ne propunem ca odată ce finalizăm lucrările, să ne certificăm, promovăm si să ne lansăm serviciile pe piaţa serviciilor turistice locale, din Regiunea de Nord-Vest si chiar pe piaţa internaţională din Europa de Est.

Vă invităm să susţineţi acest proiect si odată cu el dezvoltarea sustenabilă a oraşului Bistriţa si a regiunii de Nord-Vest.

 

Telefon: 0363/401497E-mail: office@casaema.ro

SPUNE-TI PAREREA