Pub Corso Cafe, Piața Mică nr. 33, singura locație din Bistrița care organizează evenimente indoor va da start-ul concertelor, serilor de karaoke și sesiunilor de stand-up comedy în această toamnă!
Cei care vor deschide sezonul sunt artiștii trupei The Boulevard, primul band din Bistrița care a obișnuit bistrițenii cu atmosfera incendiară și competiția de karaoke. De câțiva ani, The Boulevard este trupa care s-a impus în Bistrița prin muzică live, interpretare de calitate, carismă și capacitatea de a interacționa cu publicul, cu oamenii care apreciază muzică și își doresc să se manifeste în această direcție. Sesiunile de Karaoke din Pub Corso Cafe însumează peste 30 de ediții reușite, la care distracția și atmosfera sunt de nota 10! Ca de fiecare dată, nu vor lipsi premiile și surprizele pentru participanți.

Prima seară de karaoke din acest sezon va avea loc vineri, 21 septembrie, de la ora 21.30!

Alătură-te evenimentului pe facebook!

Pub Corso Cafe, o cafenea cu o poveste specială și cu tradiție în Bistrița, este locația care a devenit cunoscută în oraș și în țară pentru evenimentele pe care le organizează periodic. Pavel Stratan, Emeric Imre, Magda Pușkaș, Mirea Band, Farfarello cu Mani Neumann în componență sunt doar câțiva dintre artiștii care au încântat publicul la Pub Corso Cafe.

Pe lângă concerte și karaoke, Pub Corso Cafe găzduiește frecvent evenimente de stand-up comedy. Câteva nume din domeniu care au evoluat la Corso sunt Micuțu, Teo, Sorin Pârcălab, Sergiu Floaroae, Costel și Popesco.

Sâmbătă, 22 septembrie, nu ratați seara stand-up comedy cu Nae Nicolae și Cristi Manolescu!

Pentru luna viitoare, se anunță un nou concert cu Emeric Imre, în data de 5 octombrie.

Fii la curent cu evenimentele organizate de Pub Corso Cafe pagina oficială a localului!

SPUNE-TI PAREREA