Cel mai tare campionat din Bistrița, cu echipe de liceu, are loc în perioada 29-30 septembrie, la Baza Alex. Competiția este organizată de Bistrița Business Academy, în cadrul unui proiect finanțat de Primăria Bistrița, din bugetu municipiului pe anul 2018.

La turneu pot participa echipe din licee din Bistrița și din Bistrița-Năsăud. Competiția este dotată cu premii în bani. Astfel, locul 1 primește 600 de lei, locul 2 primește 500 de lei și locul 3 primește 400 de lei. Golgheterul competiției primește un premiu în valoare de 250 de lei. Se vor acorda și vouchere la Casa EMA.

Partenerii evenimentului sunt EMA Grafix, Sportul Bistrițean, ObservatorBN și Bistrița.Today.

Pentru informații și înscrieri, ne puteți contacta pe pagina de Facebook, pe email asociatiabba@gmail.com sau la telefon 0746163842.

Condiții de înscriere:

Se poate înscrie la competiție orice echipă formată din 5 jucători de câmp și un portar. Orice echipă poate avea maxim 2 jucători de rezervă.

Se pot înscrie la competiție doar elevi din liceele aparținătoare județului Bistrița-Năsăud. Jucătorii trebuie să fie din același liceu.

O echipă poate avea maxim un jucător din alt liceu.

Înscrierea participanților nu este condiționată de nelegitimarea sau neparticiparea în alte competiții.

Participarea la competiție este gratuită, nu există taxă de înscriere.

Înscrierile se pot face pe pagina de Facebook a Asociației Bistrița Business Academy, pe email sau telefonic.

Fiecare echipă trebuie să aibă un nume și un căpitan de echipă. Fiecare echipă trebuie să aibă, până cu 5 zile înainte de începerea competiției, un dosar care să cuprindă o listă cu jucătorii (nume, prenume, vârsta și liceul), dar și adeverințe medicale în care să se stipuleze că sunt apți pentru sport

Competiția se va desfășura în sistem grupe, apoi eliminatoriu, în funcție de câte echipe se vor înscris.

Numărul maxim de echipe care se pot înscrie este 16.

SPUNE-TI PAREREA