Două zile de sărbătoare pentru comuna Lechinţa. Vineri şi sâmbătă, primarul Romeo Florian, Primăria şi Consiliul Local, au pregătit pentru cetăţeni mai multe evenimente, organizate în parteneriat cu Consiliul Judeţean.

Zilele Lechinţei au început vineri, cu activităţi sportive şi karaoke.

Ziua de sâmbătă a fost dedicată artiştilor de muzică, de toate genurile, de la dance la folclor. Au urcat pe scenă Grupul Vocal al Liceului de Muzică ”Tudor Jarda” Bistrița, coordonator Cristina Bălan, interpreții Emilia Corina Banabic, Maria Gordon, Larisa Ștefania Varga, Ionuț Silviu Avram și Ioana Măgherușan şi ansamblul folcloric ”Cununa de pe Someș” Bistrița.

Seara a continuat cu DJ Jonnessey & Aner, Roxana Marcu, Englezu și Lara, Săndel și Aurora Mihai, Nicoleta Voica. Roxana Marcu a făcut show pe scenă, dar a coborât şi în mijlocul oamenilor, unde s-a încins o horă. Solita Nicoleta Voica a încheiat spectacolul cu melodii de muzică populară, de petrecere, dar şi doine.

La invitaţia primarului Romeo Florian, la eveniment au participat preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, prefectul Ovidiu Frenţ, deputatul PSD – Daniel Suciu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean – Vasile Puica, consilierul preşedintelui CJ – Bogdan Ivan. Preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, le-a transmis lechinţenilor că investiţiile în comună vor continua în perioada următoare, când se vor derula proiecte importante.

Un moment deosebit a avut loc după concerte, când elevii din Lechinţa cu rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile şcolare au primit diplome şi flori din parte primarului Romeo Florian.

Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

 

 

SPUNE-TI PAREREA