Doi tineri din Rebra au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt cercetați pentru mai multe infracțiuni.

La data de 6 august, polițiștii au fost sesizați prin serviciul de urgență 112, despre faptul că, pe raza localității Rebra a avut loc o agresiune, în urma căreia, un tânăr, de 18 ani, din localitate a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ca urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au identificat doi tineri, de 17 ani, respectiv 19 ani, ambii din localitatea Rebra, bănuiți de comiterea faptei.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 6 august a.c., pe un drum comunal din Rebra, pe fondul unor neînțelegeri, a izbucnit un conflict, între patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani. În urma altercației, doi dintre aceștia, ambii de 18 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 5/6 august a.c., tânărul de 17 ani ar fi condus un autovehicul, deși nu avea permis de conducere.

La data de 13 august a.c., față de cei doi tineri, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind efectuate în continuare cercetări pentru lovire sau alte violențe, vătămare corporală și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA