A doua ediție a festivalului WTF – Way Too Far Rock Festival va avea loc la Bistrița, în parcarea complexului Wonderland, în perioada 10-12 august 2018.

Localizare: Wonderland Skiing Resort 

Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru de la Rock FM și va aduce în fața publicului cele mai importante trupe de rock alternativ din România.

Vor urca pe scenă anul acesta Celelalte Cuvinte, Taxi, Vița de Vie, Robin and the Backstabbers, Coma, The Mono Jacks, Days of Confusion, Omul cu Șobolani, Grimus, Altar, Byron, Ethernus, Riot Monk, TREES Orchestra, 7 Pași, Punkarta, Iarba Fiarelor, The EMP.

Program:

Open Doors: vineri, sâmbătă și duminică de la ora 16.00

Pentru a nu rata niciun concert, vă recomandăm să vă cumpărați bilete din timp și să veniți mai devreme pentru accesul în perimetrul spectacolelor!

Accesul se face pe bază de bilet: abonament pe trei zile la prețul de 90 de lei sau bilet pentru o zi, la prețul de 50 de lei. Prețul abonamentelor include acces general pe tot parcursul festivalului și camping. Copiii cu vârste de până la 10 ani au acces gratuit.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro, ambilet.ro și în Bistrița la Pub Corso Cafe, Copacul de Cafea, Brikada, Plan B și Casa Ema.

Program concerte:

vineri 10 august

19.00 Iarba Fiarelor
20.00 TREES Orchestra
21.00 Grimus
22.00 7 Pași
23.15 Altar
00.15 Celelalte Cuvinte

sâmbătă 11 august

19.00 The EMP
19.45 The Mono Jacks
21.00 Coma
22.15 Robin and the Backstabbers
23.30 Punkarta
00.15 Taxi

duminică 12 august

19.00 Riot Monk
20.00 Days of Confusion
21.00 Byron
22.15 Omul cu Șobolani
23.30 Vița de Vie
01.00 Ethernus

Anul acesta, ajungi mai ușor la festival, din municipiul Bistrița, cu ajutorul companiei de transport Transmixt, care va introduce o cursă specială pentru acest eveniment. Autobuzul spre Wonderland va circula în perioada 10,11 și 12 august (vineri, sâmbătă, duminică), începând cu ora 17.00, pe traseul Kaufland (Libertății) Pârtia Cocoș (Wonderland).

Way Too Far Rock Festival, prescurtat, WTF, este un eveniment care își propune să ofere publicului o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă, a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului.

Way Too Far își propune, de asemenea, prin line-up-ul diversificat, o anulare a barierelor între artiștii și iubitorii diverselor genuri de muzică rock.

Chiar dacă are și o latură de entertainment, festivalul pune mai mult accent pe calitatea producțiilor muzicale, astfel încât publicul să fie conștient de faptul că asistă, în primul rând, la un concert unde primează mesajul artistic.

Way Too Far Rock Festival este un maraton muzical care a plasat deja Bistrița pe harta evenimentelor de profil din România: Way Too Far se află pe listă alături de cele  mai importante festivaluri din țară, conform festivalier.ro, este un eveniment mediatizat și recomandat de mai multe site-uri de timp liber din România, cum sunt  Zile și Nopți, Cluj Life, Șapte Seri, Showpass, Cinemagia, Metalhead, Maximum Rock, Dark Side etc. Anul acesta, organizatorii Way Too Far Rock Festival vor anunța și câteva nume importante de nivel internațional pentru cea de-a treia ediție a evenimentului.

Evenimentul dispune de un spațiu vast de desfășurare, în apropierea aerodromului, cu zonă de camping temporară, dotată cu utilități pe perioada festivalului.

La această ediție, pe perioada evenimentului, spectatorii vor putea fi admira zona de la înălțime, cu ajutorul unui balon cu aer cald, ancorat în perimetrul de defășurare.

De asemenea, va exista o zonă comercială care va deservi publicul prezent la festival.

 

 

Sponsor principal: Bergenbier
Parteneri: Consiliul Județean, Centrul Județean pentru Cultura
Colaboratori: Soundtechnik, Sinton Expert, Plan B, Pub Corso Cafe, Copacul de Cafea, Brikada, Casa EMA, Prompt Communication
Parteneri Media: Zile și Nopți
Sponsori: Tatratea, Coca-Cola, Crama Harșian, Zimmo, Hotel Metropolis, Hotel Codrișor, Cocktails & Dreams, Amicii Building, EMA Grafix.
Eveniment recomandat de Rock FM.

SPUNE-TI PAREREA