Tânărul de 19 ani, care a provocat luni accidentul din Piatra, comuna Chiuza, nu avea permis de conducere. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, reținut pentru 24 ore.

Conform polițiștilor, un tânăr, de 19 ani, din Agrișu de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal, care face legătura între localitățile Mireș și Piatra, a pierdut controlul acestuia, intrând în coliziune cu un copac din afara părții carosabile.

Accidental rutier s-a soldat cu decesul unui bărbat, de 55 ani, rănirea gravă a unei femei, de 57 ani și rănirea ușoară a unui tânăr, de 20 ani, toți având calitatea de pasageri în autoturismul în cauză.

Tânărul de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Față de tânărul de 19 ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

SPUNE-TI PAREREA