Marele Consiliu Național al Partidului Național a fost un mare fâs. O altă adunare în care liberalii s-au mințit că sunt buni și că pot câștiga alegerile. Au adoptat un document cu principiile guvernării liberale, dar n-au soluții de a ajunge la guvernare, pentru că doar așteptarea ca PSD să se erodeze nu e suficientă. În PNL nu s-a schimbat nimic fundamental. De ce ar mai vota populația oameni ca Ludovic Orban, Raluca Turcan sau Alina Gorghiu? De ce ar mai avea românii încredere într-un partid condus de un personaj politic expirat, ca Ludovic Orban, un partid în care și buldog-ul Blaga face jocurile, în timp ce oportuniști fără substanță, ca Robert Sighiartău, sunt propulsați în față?

La CN, a apărut și Iohannis, cel mai bleg președinte pe care l-a avut România, care, din lipsă de inspirație, i-a întrebat pe liberali, copiind retorica lui Dragnea, dacă sunt alături de el. Klaus Iohannis, care a contribuit la lupta anticorupție cu trei fraze leșinate și o ieșire în piață, vrea acum să pară președinte jucător, doar că pare o copie palidă a lui Băsescu. Iohannis a făcut, totuși, o mișcare deșteaptă pentru el.

-„Sunteți alături de mine în această luptă?”, i-a întrebat Iohannis pe liberali, care au răspuns în cor „DAAAA!”, la câteva luni după îi numeau „oi” pe pesediștii care aveau parte de același episod, cu Liviu Dragnea. Dovadă că penibilul e la fel, doar partidul diferă.

Liberalii bistrițeni s-au dus și ei la Consiliul Național, să-și facă o nouă serie de poze pentru Facebook, în bisericuțe. Asta pentru că problemele PNL-ului din județ rămân aceleași. Nu au candidați la Primăria Bistrița și nici la Consiliul Județean, nu sunt în stare să facă opoziție, nu au proiecte clare cu care să vină în fața cetățenilor iar singurul parlamentar PNL de Bistrița-Năsăud nu mai are nicio legătură cu oamenii de aici.

Ca fapt divers, nici coafurile și vestimentația doamnelor din PNL nu diferă cu mult de ce ne prezintă Viorica Dăncilă zilnic. Vedeți mai jos.

 

SPUNE-TI PAREREA